"Låna personligt"

Läs om varför det är viktigt att hålla reda på pengar för att undvika emissioner

Felix Sandberg / 2010-02-21 18:20:43

Se till att din fond har belönat sina investerare konsekvent under de senaste tre åren, fem år eller något annat. Men inte gå överbord på bländande tidigare avkastning från fonder, såsom asiatiska regionala fonder för det är helt omöjligt att generera ett hundra procent vinna på dessa marknader under de kommande tre åren.

En person med kundförluster eller kredit historia antyder att han fullföljer sitt tidigare lån betalningar och därmed i fråga om osäkra fordringar lån utan säkerhet, långivaren ska vara extra försiktig i att analysera återbetalning kapacitet potentiell låntagare. Så, när det ekonomiska långivaren har tagit emot din ansökan online, en verkställande från företaget kommer att komma i kontakt med dig omgående för att bedöma dina lån krav. Vanligtvis lånet godkännandet utfärdas omedelbart efter det att kontrollen har utförts och därmed kan låntagaren få önskad lånebeloppet överförda till sitt konto inom 24 timmar efter det att lånet godkänts. Ibland, men får lånet överföra ta upp till 2-3 dagar beroende på mängden av transaktionen.

Oavsett vad det ekonomiska klimatet, god ekonomisk mening aldrig går ur stil. Tyvärr är många människor helt enkelt inte till saker som de gör som skulle kunna sätta dem ytterligare i skuld och förstör deras kreditinstitut och finansiella framtid. Därför är det mycket viktigt att utbilda dig själv och ta sig tid att lära dig vad du kan om hur du blir smartare med dina pengar. Här är några av de största misstagen som den genomsnittliga personen gör.

Om ekonomiska problem beror på för mycket skulder, och du inte kan betala dina skulder, sedan en kredit-rådgivning kan rekommendera att du registrerar i program skuldförvaltning. Du bör anmäla dig till en av dessa planer först efter en certifierad rådgivare har spenderat tid att se över din ekonomiska situation, och har erbjudit dig skräddarsydda råd om hantering av dina pengar.

Dessa lån kan skyddas i två former - med och utan säkerhet. Vid säkrade kundförluster privatlån en säkerhetsordning måste ställa mot lånet. Det egna kapit som finns i den kommer att kraftigt forma siffrorna för din finansiering. Men med osäkert finansiering finns det ingen anledning att ställera någon typ av säkerhet mot lånet.