"Låna personligt"

Undvika massproduktion i andra länder banktjänster

Isabella Hansson / 2010-02-21 18:20:20

Generellt är en utbildning upptaget lan för att ersätta hela utbildning kostnader för. Dessa är i grunden, kursavgifter, bibliotek avgifter, köpa datorer, boende avgift osv lånebeloppet beror på ens krav. Men frågor inkomstnivån för studerandes familj också medan lånet tillhandahålls.

Information om personliga bidrag som erbjuder serviceavgifter kan kan nås från databasen för enskilda bidraget leverantörer. Regeringen brukar uppdaterar sin webbplats med eventuella information om bidrag och de kvalifikationer som kravs för dem som är berättigade. Likaså privata organisationer vidta lämpliga reklam via media och deras webbplatser för att säkerställa att alla förtjänar sökande får en chans att lämna in sina ansökningar.

Det finns flera argument som talar för singapore behålla sina lagar. Många privat banking-kunder i singapore är mycket mäktiga människor bland kina grannar som, indonesien och thailand. Det är jag deras intresse att se till att singapore banksekretess är inte avslappnad. Dessutom är singapore ett internationellt finansiellt centrum - det kan inte utpressas på samma sätt som andra jurisdiktioner.

Kolla in de privata studielån garanteras av staten som gäller för din och din skola mål och utnyttja. Skolgång kan vara mer än dyra och utom räckhåll för tusentals studenter över hela amerika i dag, men regeringen är här för att hjälpa.

Hur ett privat andra länder bank gör detta är dubbelt. För det första, de flesta andra länder-bankir som pasta vara konfidentiella finns i delstater med starka lagar om banksekretess. Schweiziska banklagstiftning eller cayman sekretess lagen är bra exempel. För det andra är ett typiskt kännetecken för en privat bank dess exklusivitet. Genom att hålla myra klienter ner till några få utvalda, och begränsa storleken på deras egen personlig, välskött privata banker kan begränsa risken för en lacka.