"Låna personligt"

Om statligt bidrag types

Anton Bengtsson / 2010-02-21 18:20:40

Den trevliga damen på socialförsäkringskontoren förklarat för mig det här sättet. Som jag behöver sek 5,000.00 per månad för att betala min månatliga skyldigheter, de första femton procent av varje kronor som jag gör för ss skatt, federala och statliga inkomstskatten, sjukförsäkring (egenföretagare), hem betalning, hem underhåll, transport och bränsle, bilförsäkringar , och så vidare. Det har visat mig på följande sätt. Ta sek 60,000.00 och subtrahera sek 14,200.00. Dela upp resten med två. Sek 45,800.00 delat med två är sek 22,900.00. Ta detta resultat och dela mitt ss förmåner (sek 1,000.00) i att det är resultaten lika med knappt 23. Nu är alla resultat som överstiger 12 betyder att jag har det belopp som motsvarar min förmåner dras av från min ss fördelar för hela året. Om resultatet hade varit 12 eller färre men större än noll, då skulle jag ha det belopp som motsvarar min ss förmåner dras av från min pension för det antal månader som motsvarar det tal mellan noll och 12.

Som ett par, skapa en total finansiell spelplan.

Idag har nästan alla finansinstitut som är etablerat en online-närvaro. Tjänster erbjuds på nätet och kunderna har färre anledningar att besöka gren platser. Allt som bekvämlighet är en underbar lyx, men var försiktig du inte förlora tryggheten. Den wells fargo inloggningssidan ger en perfekt kombination av båda!

Jag fann nyligen att jag knappt kunde få min plånbok i min bakficka. Ta en snabb inventering av vad du har i din plånbok och fråga dig själv om du verkligen behöver genomföra allt detta runt saker med dig? Till exempel, hur ofta behöver du faktiskt producerar ditt social säkerhet kort? Detta är ett perfekt exempel ta på sig en onödig risk. Varför inte bara hålla din socialförsäkringskort hemma på ett säkert ställe och bara hämta den när det behövs. Längs samma tankegång, behöver du verkligen att bära med dig alla dina kreditkort? De flesta av oss behöver bara en eller två kort max, så lämnar de andra hemma. Kom ihåg att varje objekt som du inte håller i plånboken är ett mindre problem du måste ta itu med om det värsta scenariot som faktiskt händer.