"Låna personligt"

Skillnaden mellan privat banking och vanliga bankkonton

Jacob Henriksson / 2010-02-21 18:21:57

Femte, till skillnad från de flesta aktiefonder och andra förtroendeuppdrag strukturer som stiftelser, fastställa en nyzeeländsk utländska förtroende-up är bra för nästan alla företag, inklusive handel eller annan kommersiell verksamhet. Trusten kan egna aktiva företag. Den kan användas som fristående ett verktyg i sin verksamhet - så snart som inkomstkälla är utanför nya zeeland är skattefria. Jag detta avseende är det snarare liknar en ibc (international affärer corporation)

Priser på hårda pengar finns för närvarande cirka 12% - 16% med 3 -6 punkter. Räntor på lån som anges varierar från 8% till 14% beroende på detaljerna. Lån till värden är ett annat kännetecken. Stated lån kan vara så hög som 90% finansiering medan hårda pengarna kommer sällan överstiger 65%. Vilken ska du titta på?

Kunder ofta frågar om de kan få tillbaka sin egendom, eller indragen förtroende någon gång i framtiden - till exempel när en viss risk passeras, eller når de har bytt hemvist till ett land där det finns int några skatter, t.Ex. Andorra, monaco etc. Svaret är ja det är möjligt, men antagligen inte tillrådligt.