"Låna personligt"

Kan singapore privat banking byt schweiziska privata banker?

Elvira Fransson / 2010-02-21 18:21:53

Efter schweiziska banksekretessen sattes i fokus, det fick stor att bankerna hade uppmanat en massiv flykt av kapital till singapore, dar bankernas sekretessregler som fortfarande var stark. Men i verkligheten, att grunda en organisation, oavsett om banksekretess är som att bygga ett hus på fel linje, det kommer att förändras. Smartast investerarna istället använt metoder som inte är beroende av banksekretessen jag något enskilt land.

En sekundär män viktig fördel med att använda en ptc är begränsade ansvar som ges genom bolagsenhet, eftersom ett förtroende i sig int ger ansvar något begränsat. Om fondens tillgångar består av riskfyllda kan tillgångar som hamna skapa en skuld för förvaltaren erbjuder ptc ett sätt att uppnå rättsligt skydd. En skadliga tillgång kan till exempel en fungerande verksamhet komma som kan att väckas.

Däremot är det ofta int är önskvärt för kunden att stå som ägare av ptc. ÅTerigen är vi tillbaka för att skilja ägandet av bolaget från att styra den - och en en gång, hittar vi en løsning i form av en tillit arrangemang. Detta är vad vi pratade om igen i dess första del, dar vi sagt att en effektiv privatlivet och tillgång skyddsanordningen väl kan innebära flera lager av företag och truster.