"Låna personligt"

Kan singapore privat banking byt schweiziska privata banker?

Matilda Fransson / 2010-02-21 18:17:58

Det finns flera argument som talar för singapore behålla sina lagar. Många privat banking-kunder i singapore är mycket mäktiga människor bland kina grannar som, indonesien och thailand. Det är jag deras intresse att se till att singapore banksekretess är inte avslappnad. Dessutom är singapore ett internationellt finansiellt centrum - det kan inte utpressas på samma sätt som andra jurisdiktioner.

Efter schweiziska banksekretessen sattes i fokus, det fick stor att bankerna hade uppmanat en massiv flykt av kapital till singapore, dar bankernas sekretessregler som fortfarande var stark. Men i verkligheten, att grunda en organisation, oavsett om banksekretess är som att bygga ett hus på fel linje, det kommer att förändras. Smartast investerarna istället använt metoder som inte är beroende av banksekretessen jag något enskilt land.

Den andra typen av studielån är privata studielån, som i allmänhet kommer från utomstående långivare. Jag allmänhet är de int subventionerade lån och brukar bära högre räntor. College-stödda lån utgör den tredje typen av studielån. Dessa, naturligtvis, är lån som erbjuds direkt från universitet ett enskilt. Sist av alla är föräldern lån, som är indelade i två typer: statligt plus lån och college-sponsrade lån. Med förälder lån, kan föräldrarna få så mycket som den totala kostnaden för college närvaro, mindre Än något annat stöd som mottagits. Skillnaden är att college-stödda lån vanligtvis erbjuda lägre räntor. I båda fallen måste de som erhålla dessa lån börjar betala tillbaka dem sextio dagar efter att pengarna har använts till universitetet.

Singapore förmögenhetsförvaltning är säkert växer i sofistikerade, men det är fortfarande i inlärningsfasen. Under mitten av 2000-t då singapores privata banksektorn växte snabbt, hävdades det att fanns det integ tillräckligt med bankman för att möta efterfrågan. Singapore privata bankerna i stallet anställa lokala frisörer och försäljare bil med bra människor kunskaper och göra dem till privata banker.