"Låna personligt"

Om du har gått igenom en konkurs måste du konkurs reparation

Tyra Lindqvist / 2010-02-21 18:18:59

Det tar inte lång tid att begära en kopia av rapporter din kredit. Det finns tre av dem, en från vardera av de tre största kreditupplysningsföretaget byråer. Men du kan spara tid genom att begära in alla tre från samma webbplats, annualkreditrapport.Com. Denna webbplats är inte en av dessa bluffar, inrättats män en tjänst som av kreditupplysningsföretaget byråer själva. Du kan få din kredit rapport omedelbart, och det är gratis en gång per år. Ta några minuter att söka igenom dokumentet. Detta är vad potentiella långivare ser når du ansöker om lån, hypotekslån, försäkringar, och även ett jobb. Finns det några oriktiga uppgifter i din kreditupplysning? Om så är fallet, kan du begära att den korrigeras genom en skriftlig ansökan online med kreditupplysningsföretaget byrå. Detta kommer inte att ta lång tid att göra, och det dessutom är gratis.

I de flesta fall tvisten processen kommer att resultera i att ta bort några av historia dina handelline. Denna omdaning av din kredit profil vara kommer att till nytta i det långa loppet, begränsad men om du har kredit avlägsnande av all information som kan lämna fico scoring modell med en brist på användbara data. Och som en följd din kredit värdering kommer att falla.

De människor som integ har tillräcklig information om dessa frågor är mer sannolikt att de som inte kan återhämta sig från sina ekonomiska problem. Det Är because därför det är viktigt att du tittar in i en konkurs forum där du kan vara lugn för att fråga folk om vad du ska göra på din slampa om du är i en sådan finansiell situation.