"Låna personligt"

Om du har gått igenom en konkurs måste du konkurs reparation

Gustav Lind / 2010-02-21 18:19:53

Läs din kredit rapport noggrant. Kontrollera att allt är i sin ordning även din adress. Ofta är dina skulder och betalningsanmärkningar bundna med din adress. Ta del av de konton som är i konkurs och ställera dem i tvisten. Borgenärer har mycket lite resurser för att kontrollera sanningshalten i dessa räkenskaper.

Du måste räkna ut vad fick dig i denna situation. De vanor som fick du det är de som måste vändas för att få dig ur en dålig kreditvärdighet. Du måste göra inköp på kredit. Måste du göra alla dina betalningar i tid. Du måste betala alla dina skulder konsekvent, inte bara för ett par år. Det tar bara en eller två underlåtenhet att betala i tid för att förstora din kreditvärdighet i år. Du måste undvika riskfyllda aktiviteter som leder dig till att lägga mer pengar på ditt kreditkort varje månad Än vad du tjänar.

Det är sant, har detta en relativt stor inverkan på din kredit. Mängden revolverande kredit som mannen använder i förhållande till tillgänglig kredit verkligen kan svara för upp till cirka 30% av din personliga kredit profil. Det är inte ovanligt att se någon med en bra lön historia, inga konkurser, ingen dom, inget liens, inga samlingar och ingen avgift ut på och sin rapport sv låg kreditrisk poäng i det 580-630 olika. Sådana saker händer om du har kreditkort som är maxade ut. Detta gäller särskilt om du har flera kreditkort som är maxade ut. Det Är Ännu mer skadligt om du överskrider din kreditgräns. Når du max ur flera kreditkort eller gå över kreditgräns, säger till potentiella borgenärer att du har svårt att leva i din väg. Den kontanta du tjänar på arbetsplatsen är inte tillräckligt, sa du har använt alla tillgängliga krediter för att få vad du vill ha eller behöver. Detta är en stor röd flagga för kreditgivarna. Det Är lätt att se varför det kan skada din kredit värdering. Du spak bortom din väg och bor utanför din kredit innebär att om du har kort som är över gränsen.