"Låna personligt"

Vad är dålig kredit reparation

Sara Lindberg / 2010-02-21 18:17:36

Det Är en mycket traumatisk upplevelse när folk reda på något är fel med deras kredit. Miljontals människor har varit och kommer i fortsättningen att meddelas de nu har dåliga krediter. Många verkar inte förstå hur det gick till! Vad de vet är dockan att alla plötsligt är de inte så väl ut som någon som fortfarande har sina goda krediter.

De människor som integ har tillräcklig information om dessa frågor är mer sannolikt att de som inte kan återhämta sig från sina ekonomiska problem. Det Är because därför det är viktigt att du tittar in i en konkurs forum där du kan vara lugn för att fråga folk om vad du ska göra på din slampa om du är i en sådan finansiell situation.

Höja och bibehålla din fico värdering kan göras relativt enkelt genom att steg följa några. Först och främst göra dina betalningar i tid. Ja, det kan det vara mycket svårt om du har något kommit upp i så fall bor du kontakta din kreditgivaren innan du blir förfallen och normalt arrangemang kan utarbetas så att det integ kommer att negativt påverka din kreditupplysning.

Det första steget är att känna din kredit poäng och dessa kan fått från de tre stora kreditupplysningsföretaget byråer, equifax, experian och trans union. Har mottagits, kontrollera dem och se om det finns några fel och rapportera mark till byrån.